Reklám-Csere - Szabályzat elfogadás

Ön a Reklám-Csere - Popup csere Programjához akar csatlakozni,

de elötte el kell fogadni szabályzatunkat !


01. A felhasználók vállalják, hogy a regisztráció végén rendelkezésükre bocsátott html kódot VÁLTOZTATÁS NÉLKÜL beillesztik honlapjuk forráskódjába. Ha nem szeretnél a weblapodba beilleszteni kódot, lehetőséged van SMS szponzorálásra .

01.01 Elvárás minimum havi 3 SMS-sel kreditet kell vásárolnod, ha nem helyezted ki a kódot .

02. Csak olyan oldalak vehetnek részt a popup cserében, amelyeknek NINCS illegális , és erotikus tartalma !

03. Maximum 1 popupablak nyílhat meg, a miénk mellett az oldaladon !!!

04. Csak olyan oldalt aktiválunk, amelyen már kihelyezték a html kódot, vagy ment rá indulásnak legalább 3 SMS .

05. Elfogadom, hogy a Popup Csere Szolgáltató küldhet számomra hírleveleket, reklám leveleket, Direkt Marketinggel kapcsolatos leveleket / anyagokat.

06. A Popup Csere nem vállal feleloséget a felhasználók oldalain megjelenő információk,adatok valódiságáért, és a bennük elhelyezett tartalomért.

07. A tagok egyetértenek abban, hogy a Popup Csere ingyenes szolgáltatás bármikor megszüntethető, amikor ezt az adminisztrátor szükségesnek látja.

08. A tagok weboldalai mellett bármikor megjelenhet a szponzorok, és más résztvevők vagy a Popup Csere oldalai.

09 . Minden résztvevő a szolgáltatást saját felelőségére használhatja. A Popup Csere adminisztrátora, és partnerei nem vonhatók felelőségre semmilyen, a Popup Csere használatából eredő esetleges kárral ill. információvesztéssel kapcsolatban.

10. Fenntartjuk a jogot a kódok ellenőrzésére.

11. Ha csalást észlelünk azonnal töröljük a weboldalt az adatbázisunkból !

12. Szolgáltató fenntartja a jogot az általános felhasználási feltételeinek egyoldalú módosítására a felhasználók előzetes hozzájárulása nélkül.

Adatvédelem

13. A Popup Csere ingyenes reklám rendszer kijelenti, hogy a személyes adatokat tiszteletben tartja. A leheto legnagyobb titoktartással kezeli felhasználóik adatait, azokat harmadik személynek ki nem adja (1998. évi VI. törvény és 1992. évi LXIII. törvény).

14. Elfogadom, hogy a Szolgáltató bizonyos esetekben feltárhatja és harmadik személyek számára hozzáférhetővé teheti a Felhasználók adatait:

- jogi, bírósági eljárás, Illetve rendorségi megkeresés esetén.

 

 

Elfogadom | Nem fogadom el